logo

 FÖRESTÄLLNINGSPUBLICITET

magasinet skåne002Magasin Skåne gjorde på ett tidigt stadium en intervju med författaren Henrik Valentin som lades ut på sidan 9.

Intresset var sedan stort i samband med den pressinformation Comedie Compagniet hade tillsammans med Dunkers Kulturhus måndagen den 23 september. Ett smakprov ur föreställningen visades och sedan berättade idégivaren, författaren samt medverkande Henrik Valentin om bakgrund och uppläggning av föreställningen, Elin Kortesalmi regissör och tillika medverkande förklarade hur man arbetat med föreställningens form och musikern, kompositören Johan Ohlsson talade om musikinslagen.

En stort uppslagen artikel kom redan dagen efter i Helsingborgs Dagblad som även hade ett inslag i sin webbTV, 24HD. Materialet av journalisten Håkan Lindgren och fotografen Sonny Thoresen lades ut över nästan ett helt uppslag.

Lokaltidningen Helsingborg hade den 1 oktober en stor artikel av Martin Wingren om föreställningen med uppföljning genom intervju med en av flyktingarna.

TV4 lokalt gjorde också ett inslag framförallt med en intervju med författaren Henrik Valentin . Och Radio Malmöhus sände direkt ett samtal med författaren Henrik Valentin och en liten del av en av sångerna i föreställningen. Och SundsTV i Helsingborg har också lagt ut ett inslag.

 

FÖRHANDSINFORMATION

Artikel i Helsingborgs Dagblad (länk) ”Danska båtflyktingar får nytt liv” efter pressinformation den 17 april 2013, skriven av journalisten Göran Holmqvist på Kultur/Nöjesredaktionen.

även i Lokaltidningen Helsingborg fanns en artikel av journalisten Martin Wingren ”Danskars flykt under andra världskriget blir föreställning”. Intervju och bild med Anja Petersen och Henrik Valentin. Artikeln införs även i Höganäseditionen samt i nätversion.

Ett inslag sändes även i Nyheterna på Radio Malmöhus och en intervju kommer i lokala TV-kanalen SundsTV.

 

 

 

 

 

Ljus i oktobermörker är en sida från
Comedie Compagniet/Kulturföreningen Kustliv
0705-780 790, info@comediecompagniet.se

Copyright LogicAlley-2013 | Admin