logo

Föreningen Kustliv

Föreställningar

De projekt som har realiserats på initiativ av Kulturföreningen Kustliv har framförallt gällt sceniska program och föreställningar.

Hustrur foto004HUSTRUR VID HAVET

Henrik Valentin skrev manus efter en pjäsidé av Beatrice Järås som sedan i föreställningen gestaltade ett antal sjömanshustrur.
Tack vare stöd från Simrishamns kommun samt Malmö och Helsingborgs, region Skåne och ett flertal företag och organisationer kunde projektet genomföras. Föreställningen har urpremiär på Skillinge Teater på Österlen. Den gavs sedan under en längre spelperiod i Helsingborg (ute på Parapeten!) samt i Malmö och på turné till Blekinge och Halland.

Hustrur HD pass001

 

DET KALLAS VISST KÄRLEK

Detta var en text- och ordkabaré med ett kollage av Henrik Valentins dikter samt deklamerade texter till ett antal mycket kända schlager. En halsbrytande föreställning som spelades på Österlen.

Beatrice Järås och Henrik Valentin medverkade.Kärlek flyer001

 

SUNDSUTSIKT SÖKES

En havsnära kabaré om att ha sitt på det torra. En tidigare spelad kabaré som 2012 framfördes i en lätt justerad och uppdaterad form med Elin Kortesalmi, Johan Ohlsson och Henrik Valentin som alla medverkade i den ursprungliga versionen, då med förstärkning av Birgit Carlstén.Sopp sundsutsikt low

 

Ljus i oktobermörker är en sida från
Comedie Compagniet/Kulturföreningen Kustliv
0705-780 790, info@comediecompagniet.se

Copyright LogicAlley-2013 | Admin